Handtas steeds belangrijker voor outfit
Meer en meer is de handtas het middelpunt van de outfit geworden.

Zolang de handtas chic is, kom je met de rest van je kleding vaak wel weg. Als je deze goed uitkiest, haal je je hele look omhoog. Daarom heeft Stylight een kijkje genomen op de New York Fashion Week, en hebben alvast de laatste trends voor komend jaar op een rijtje gezet.          

Na al de donkere tassen die we de afgelopen winter te zien kregen, staat de komende lente juist in het teken van kleur. Tijdens de New York Fashion Week zagen we de “Snake skin” vaak terug komen. Vaak met felle kleuren die we niet van slangen gewend zijn. Toch geeft deze combinatie een erg leuk effect. Draag de ''Snake skin'' tas bijvoorbeeld met een jeans en een gebreide trui met een kleurtje, voor een casual look.

Zijn de ''Snake skin tassen nog niet opvallend genoeg? Goed nieuws, fluoriderende neon tassen zijn nog steeds erg hot. Neon geel is erg populair, maar ook groen, oranje en roze zie je veel terug komen. Omdat neon tassen zo fel zijn, kun je deze het beste dragen met lichte kleuren. Dicht zorgt voor een erg leuke en frisse combinatie.

Voor een wat meer klassieke uitstraling ga je voor de Chanel ''Boy Bag''. Dit model zie je niet voor niets overal opduiken. Deze tas ziet er namelijk erg chique uit. Voor de meerderheid onder ons die hier helaas het geld niet voor heeft, zijn er gelukkig genoeg alternatieven. Talloze merken ontwerpen namelijk tassen gebaseerd op de ''Boy Bag''.

Ben je niet zo van felle kleuren maar wil je toch opvallen? Dat kan! Transparante tassen zijn dit seizoen namelijk erg trendy. Hoewel wij ze erg leuk vinden, moet je wel netjes zijn met de inhoud. Je hebt transparante tassen echt in alle vormen en maten. En natuurlijk zijn ze toch ook gewoon in allerlei leuke kleurtjes te verkrijgen.

Wil jij liever een tas die wat langer meegaat? Kies dan voor een tijdloos design. Met bijvoorbeeld neutrale leren tassen zit je nooit verkeerd. Een goed voorbeeld hiervan zijn de stoere tassen van Cowboysbag. De stijlvolle, maar betaalbare tassen van dit merk zijn vooral in Nederland erg populair.

© Stylight 2014
fashion
handtas
vrouwen
shoppen
mode
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi