Touriya Haoud legt uit: 'Sylvie en Yolanthe lijken te veel op elkaar'
Nederlandse showbizzvrouwen zien er veel te veel hetzelfde uit. Dat vindt de Nederlands-Marokkaanse Touriya Haoud, voormalig model en actrice.
Ze runt al enige tijd een pr-bureau in Los Angeles. "Sorry dat ik het zeg, maar van Lieke tot Sylvie en Yolanthe lijkt iedereen op elkaar", zegt ze in het tijdschrift Jackie. "Het zijn allemaal hartstikke mooie meiden, ieder op hun eigen manier, maar ze zouden niet allemaal dezelfde look moeten hebben", gaat Haoud verder. "Mensen moeten meer hun eigen personality hebben, hun eigen stijl." 

Volgens Haoud heeft het te maken met Nederlandse vrouwen die een mooie vrouw zien en er graag op willen lijken. "Dat zou in de Verenigde Staten nooit kunnen", zegt ze stellig. "Je had het hier ook even, toen styliste Rachel Zoe heel groot werd en de Rachel Zoe-look ontstond", legt Haoud uit. "Maar daardoor zijn heel veel klanten bij haar weggegaan. Iedereen leek op elkaar, en mensen hier willen dat niet." 

De 36-jarige Haoud heeft al plannen om in Amsterdam een pr-kantoor te openen. "Er zijn zoveel talentvolle Nederlandse stylisten, daar willen wij mee gaan werken zodat er meer diversiteit komt." 
© Novum 2014
marokkaanse
showbizz
touriya haoud
model
actrice
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi