Metallic is dé lentetrend
Deze lente zijn er heel wat nieuwe en leuke modetrends, waaronder de metallic trend. Deze trend was ook al erg in tijdens de winter, maar nu wordt ie nog populairder in de lente.

En dat is ook logisch want een fonkelend metallic zomerjurkje of rokje ziet er natuurlijk behoorlijk trendy uit. Sommigen zouden zeggen dat de metallic trend te kitsch is, maar daar hoef je dit seizoen niet bang voor te zijn. Deze trend zagen we trouwens bij veel collecties terugkomen tijdens de Fashion Week’s vorige maand. Stylight nam deze bijzondere trend onder de loep.  

Niet alleen voor in de avond Het hoeft niet meer alleen 's avonds te zijn, metallic kledingstukken kun je nu ook gewoon overdag dragen! En alles kan – glinsterend goud, glanzend zilver of andere metallic kleuren. Deze trend zagen wij op de meeste catwalks voorbijkomen maar vooral bij modehuizen Gucci en Christopher Kane werd de metallic trend tot een dailywear. Andere ontwerpers zijn nog verder gegaan en hebben en metallic kleurtje gegeven aan mantels, tassen en zelfs pyjama’s. 

Marc Jacobs, bijvoorbeeld, heeft een glimmende roze pyjama ontworpen(zie foto), zo kun je dus ook stylish naar bed gaan.    

Van blazer tot pyjama Dit seizoen is de metallic trend niet alleen voor jurkjes of tops voorbehouden, je kunt nu echt alle kledingstukken in een metallic tintjedragen. Dus het maakt niet uit of blazer, pyjama, jassen of schoenen – alles kun je dragen in een metallic coating! 

Je kunt zo’n glimmend kledingstuk het beste dragen zonder opvallende make-up of accessoires, want anders wordt het natuurlijk net iets te veel. Dus heb je zin om een echte fashion statement te maken? Dan is de metallic trend misschien wel iets voor jou! 

lente
trend
mode
metallic
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi