Meisje (12) is na bevalling jongste Britse moeder
Met sommige dingen kun je beter niet vroeg beginnen. Daar dacht een 12-jarig meisje heel anders over kort voordat ze zwanger raakte.

Na haar bevalling is het kind uit Londen de jongste moeder in Groot-Brittannië. Een 13-jarige jongen is de vader. De twee hebben hiermee de laagste gecombineerde leeftijd van Britse ouders ooit. Met haar 12 jaar en 3 maanden is de nieuwe moeder vijf maanden jonger dan de vorige jongste moeder van het land. Om juridische redenen blijft de identiteit van het koppel onbekend. Het is wel duidelijk dat het meisje samen met haar baby in het ouderlijk huis gaat wonen. 

Met haar 27 jaar is de moeder van het meisje nu een van de jongste Britse grootmoeders. De ouders van het jonge koppel zeggen hun kinderen te steunen. Volgens een bekende van de familie is 'het een erg moeilijke situatie omdat de ouders zo jong zijn. Maar beide families staan achter hen', aldus het AD. De ouders zullen het kind zelf gaan opvoeden. 

'Ze zijn erg verliefd op elkaar. Het meisje is helemaal weg van haar vriend; ze ziet het als echte liefde. Ze willen ook trouwen', sluit de bron af.

kinderen
baby
ouders
groot-brittannië
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi