Touriya Haoud ontkent tippen media over Sylvie Meis
Touriya Haoud ontkent dat zij in het verleden geheime informatie over Sylvie Meis heeft geprobeerd te verkopen aan Duitse media.
"Ik hoef mij niet op die manier te verlagen", zei het model donderdag in RTL Boulevard. "Voor mij zijn mijn vriendschappen puur, die hoef ik niet te verkopen aan de media." Meis bevestigde het verhaal van De Telegraaf waarin stond dat haar voormalige beste vriendin de media tipte. Haoud spuwde woensdag haar gal op Twitter. "Een vriend steekt je van voren neer", zei ze onder meer. 

Spijt
Touriya vindt het wel een beetje spijtig dat ze zich zo liet gaan op het internet. "Mijn emoties namen het over, ik was gechoqueerd." Het 36-jarige model vindt het erg vervelend dat het zo is gelopen tussen de twee. "Ik ben er altijd door dik en dun voor haar geweest", zegt ze. Haoud kondigde eerder deze week aan dat ze gaat scheiden, waardoor ze dit nieuws extra heftig vond. 

"Ik lig al in scheiding en dan moet ik dit lezen." Hoewel Haoud, die het hoofdstuk Meis naar eigen zeggen heeft afgesloten, en haar man Greg Vaughan uit elkaar zijn, gaat het goed met haar. 

Scheiding
"Greg en ik zijn beste vrienden en we zijn ouders en zakenpartners", legt ze uit. "Het is natuurlijk nooit leuk, maar we werken ons er op een harmonieuze manier doorheen." Ook sluit Haoud niet uit dat ze in de toekomst weer bij elkaar komen. "Misschien vinden we elkaar weer terug." 
© Novum 2014
touriya haoud
sylvie meis
greg vaughan
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi