'Halal-snoepjes' nu ook verkrijgbaar in Nederlandse winkels
Het snoepje Goody Good Stuff is anders dan alle andere snoepjes. Dit zachte snoepje is namelijk 'halal'.
Goody Good Stuff
Maak kennis met Goody Good Stuff. Het snoepjesmerk werd in augustus 2010 door Melissa Burton geïntroduceerd. Zelf is zij vegetariër en at ze onder andere geen gummybeertjes, omdat er doorgaans dierlijke producten in verwerkt zijn. 'Reden genoeg dus om vegetarische gummyberen te gaan maken', aldus Burton.

Halal gecertificeerd
Wetende dat kinderen gek zijn op snoep zocht Burton naar een product wat voor iedereen geschikt zou zijn. Ook kunnen kinderen met een koosjer of halal-dieet genieten van deze snoepjes. Deze zoetwaren zijn namelijk halal-gecertificeerd.

Vrij van allergenen
Goody Good Stuff heeft een breed assortiment aan herkenbare snoepjes, zoals de gummybeertjes, perziken en colaflesjes. Ze zijn vrij van veelvoorkomende allergenen, zoals lactose en gluten. Alleen de goeie ingrediënten zoals natuurlijke smaak- en kleurstoffen worden gebruikt.

Goody Good Stuff werd onder andere aanbevolen door show host koningin Oprah Winfrey. Ze riep het snoepjesmerk zelfs uit tot de beste en meest verantwoorde Halloween-snoepje.

Ongekend succes
het initiatief van Burton bleek een ongekend succes. De snoepjes zijn namelijk razend populair in Amerika en Engeland. Maar daar houdt het voor Goody Good Stuff niet op. Het snoepjesmerk wordt inmiddels al in 28 landen verkocht en sinds kort ook in Nederland.

Het initiatief zorgde voor veel prijzen. Zo sleepte ze de prijs voor ‘Best Entrepreneur EMEA’ in de wacht. Samen met andere prijzen als ‘Business Woman of the Year Barclays Forward Ladies’, ‘Nectar Business of the Year 2013’ en ‘The UKTI Export to Growth Prize 2012.’ Goody Good Stuff is sinds een week verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, C1000 en Plus.
goody good stuff
snoep
halal
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi