Touriya: 'Sylvie heeft niets meer, ze eindigt eenzaam'
Touriya Haoud voorziet eenzaamheid voor haar voormalige vriendin Sylvie Meis.
"Op onze leeftijd zijn familie en hechte vriendschappen belangrijk. Maar zij heeft niets meer", concludeert het 36-jarige model in een interview met Story. "Wat als ooit de glitter en glamour ook wegvalt? Op deze manier eindigt zij eenzaam." Haoud was jarenlang bevriend met de eveneens 36-jarige Meis, maar aan die vriendschap kwam eerder dit jaar abrupt een einde. Meis beschuldigde Haoud ervan dat ze privéverhalen aan de media wilde verkopen. 

"Ik zou me nooit verlagen tot hetgeen waarvan ik beschuldigd word", vertelt Haoud. "Als ik een verhaal over haar had willen verkopen, dan had ik dat jaren geleden kunnen doen. Ik had een boek kunnen schrijven." Ook de verhalen dat Haoud tegen Meis samenspant met Sabia Engizek, de nieuwe liefde van Meis' ex Rafael van der Vaart, zijn volgens Haoud onzin. "Sabia en ik hebben geen monsterverbond gesloten." 

Haoud heeft wel nog steeds contact met Van der Vaart. "Rafael is een lieve, leuke jongen. En ik gun hem en Sabia alle geluk van de wereld. Dat Rafael voor Sabia viel, was misschien niet de meest ideale situatie. Sabia was toch Sylvies beste vriendin. Maar we zijn allemaal mensen, en gevoelens heb je niet in de hand." Van der Vaart is volgens Haoud dolgelukkig. 

"Ik denk dat Rafael bij Sabia heeft gevonden wat hij bij Sylvie miste. Rafael is een echte familieman. Sylvie ging volledig voor haar carrière. Ze was altijd weg. Dat kan niet goed gaan. Dan maak je je relatie kapot. Sabia geeft Rafael nu wat Sylvie hem niet kon geven. Met Sabia kan hij het hechte, warme gezinsleven leiden dat hij altijd zo graag wilde." Onlangs maakte Haoud bekend dat ook haar huwelijk is gestrand. 

Desondanks zijn het model en de Amerikaanse acteur Greg Vaughn niet van plan te scheiden. "Al dat gedoe met advocaten, daar hebben we geen zin in." Bovendien sluit Haoud niet uit haar huwelijk weer nieuw leven in te kunnen blazen. "Misschien komen we er wel achter dat er nog genoeg liefde is overgebleven om de draad weer op te pakken." 
© Novum 2014
touriya haoud
sylvie meis
rafael van der vaart
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi