De zomer in met tuniekjes van Kate Moss
Kate Moss (Brits supermodel) introduceerde vrij recent haar veelbelovende Topshop collectie in Londen.
09 June 2014
Fashion

Deze Britse schone heeft goede banden met de razend populaire winkelketen. Een samenwerking tussen beiden was dus ook geen onlogische beslissing. Moss is naast een bekend topmodel namelijk ook een ware stijlicoon. De zomercollectie bestaat uit een reeks van items die geïnspireerd zijn op haar eigen garderobe. De collectie bestaat o.a. uit luchtige en stijlvolle tuniekjes.

Luchtige blousejes
Luchtige tunieken worden elke zomer goed verkocht. Toch wordt er elke keer op andere kleine details de nadruk gelegd. Een tuniek is aangenaam en fris om te dragen vanwege de fijne en soepele stof. Daarmee blijft het elke zomer een goed gedragen kledingstuk. Dit is dus een must-have voor in je garderobe! De modellen en materialen zijn per winkel uiteenlopen en kunnen daardoor vaak anders worden gedragen. 

Zo kunnen ze zowel casual als formeel worden gedragen. De zomercollectie van dit topmodel bestaat uit vier verschillende stijlen. Deze collectie is voornamelijk geïnspireerd op de Spaanse Balearen, een eilandengroep waar Ibiza en Mallorca toe behoren. Daarmee treffen we prachtige zomer blousejes met etnische prints. 

Hoe te combineren?
Deze tunieken zijn goed te combineren onder een blazer, boven een skinny jeans, een witte zomerbroek, een legging en een maxi rok. Als je voor de ‘casual look’ gaat dan maak je met platte schoentjes –zoals sandaaltjes of slippertjes- je outfit helemaal compleet. Je geeft je outfit een extra ‘touch’ door een rieten hoed te dragen. Ga je voor een ‘chic look?’ Trek dan een zwarte capri legging aan met hoge hakken.

Waar te koop?
Nederland heeft nog geen eigen Topshop winkel. Maar wees niet getreurd. Kate Moss haar zomercollectie is in verschillende Bijenkorf filialen verkrijgbaar.

Artikel aangeboden door Stylight

kate moss
tuniekjes
fashion
topshop
topmodel
zomercollectie
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi