Marokkaans model Imaan verklapt schoonheidsgeheim
Imaan Hammam is een Marokkaans-Nederlands model, jong en timmert hard aan de weg.
Tijdens het Brooklyn's Afropunk Festival onthulde ze een van haar schoonheidsgeheimen. Het model zegt dat het geheim voor haar gave huid gevonden kan worden in elke keuken. Met behulp van 'Marokkaanse' producten houdt ze haar huid in topconditie. Haar best bewaarde geheim is een mengsel van saffraan en honing. 'Weet je, er is een ding dat je kan koken, genaamd saffraan. Meng het met honing en breng het vervolgens aan op je gezicht als een masker en laat het vijf minuten zitten', zegt ze tegenover Vogue.  

Volgens Hammam is je gezicht weer mooi na het afwassen van het goedje. Saffraan is een van 's werelds duurste specerijen en staat ook bekend om therapeutische voordelen. Het kleine stadje Taliouine, in het zuiden van Marokko, is de thuisbasis van de grootste en beste saffraan. Om de sector te bevorderen viert Marokko elk jaar in november het Internationaal Festival van Saffraan. 

Hammam is inmiddels niet weg te denken als jong talent in het modellenwereldje. Nederlandse media spraken uitvoerig over het 'Nederlands' model toen ze de voorpagina van de Amerikaanse Vogue sierde. 
marokko
imaan hammam
marokkaanse
model
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi