Madonna en Mariah Carey ook onder genodigden bruiloft Moulay Rachid
Marokko raakt niet uitgepraat over het huwelijk van prins Moulay Rachid, het broertje van koning Mohammed VI.
Was het eerst een optreden van Cheb Khaled die de gemoederen bezighield, zijn het nu de Amerikaanse popsterren Madonna en Mariah Carey. Zij zouden op de derde dag (zaterdag) van de bruiloft aanwezig zijn, meldt nieuwswebsite Elaph. De twee supersterren kwamen in een privéjet aan om de ceremonie bij te wonen om vervolgens snel te vertrekken op zondagochtend. 

De bron weet overigens te vermelden dat de twee gasten geen enkel optreden hebben gegeven, ondanks hun zangkunsten. Cheb Khaled zou op zijn beurt twee nummers hebben gezongen tijdens de ceremonie op zaterdag in Rabat. Al Yaoum 24 weet dat de aanwezigheid van Mariah Carey een vervulling van de wens van Moulay Rachid's kersverse vrouw Oum Kaltoum Boufares is. 

Voor haar is de diva een van haar meest favoriete artiesten. Mariah Carey staat overigens bekend om haar liefde voor Marokko. Zo trad ze op tijdens het Mawazine Festival in 2012 en liet ze zich door Marokko inspireren om haar appartement in New York in te rechten. Een van haar kinderen heet bovendien Moroccan.
marokko
moulay rachid
oum kaltoum boufares
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi