Marokkaanse schoonheid maakt carrière met Beyoncé
Hajiba Fahmy leeft haar droom: ze heeft namelijk samengewerkt met superster Beyoncé en dat smaakt naar meer.

De in Valencia geboren Marokkaanse is 26 jaar en mocht al opdraven als achtergronddanseres van de zangeres. Op zesjarige leeftijd wist ze dat ze van dansen haar werk wilde maken. Gepassioneerd als ze is vertrok ze op zestienjarige leeftijd naar Parijs, waar ze vijf jaar lang danslessen volgt bij een prestigieus conservatorium. Na een tour langs Canada en Londen deed ze auditie bij de bekende Franse choreograaf Gallotta. 

Al snel volgden samenwerkingen met Dany Brillant, Orelsan en Sh'ym. Tijdens een shoot voor Issey Miyake ontmoette ze haar latere manager Bruno Perret. Die regelde voor haar een auditie bij choreografe Blanca Li. Hajiba wist dat moment nog niet dat het om een clipje van Beyoncé voor H&M gaat. Korte tijd later vertrok ze richting de Bahamas om vier dagen met Beyoncé te dansen. 

Idool Daar stond ze dan, haar idool die ze al volgde sinds Destiny's Child. De Marokkaanse dacht dat het om een eenmalige samenwerking ging maar 'Queen B' blijkt onder de indruk te zijn van haar werk. Daarop vroeg ze haar deel te nemen aan haar tour. Een nieuwe hoofdstuk toevoegen aan haar droom kon echter niet omdat haar visum afliep. Zo liep ze onder meer een optreden op de Superbowl mis. 

Gelukkig voor de Marokkaanse vergat Beyoncé haar niet. Ze benaderde haar vervolgens om mee te doen aan de tour genaamd 'Mrs. Carter Show'. Door de samenwerking met Beyoncé timmert de Marokkaanse nu hard aan de weg in de muziekindustrie. 

marokko
hajiba fahmy
beyonce
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi