Ziekelijke trend: in een potje zuigen voor vollere lippen
De transformatie van de jongste telg van de Kardashian clan, Kylie Jenner, kan niemand zijn ontgaan. Haar fans gaan bizar ver om hetzelfde uiterlijk te krijgen als hun idool.
Het meest opvallend aan de metamorfose van Kylie Jenner zijn haar lippen. De familie is net begonnen aan het tiende seizoen van de real life serie ‘Keeping up with the Kardashians’. De lippen van Jenner zijn veelbesproken. Zelf verwijst het model deze beweringen naar het rijk der fabelen. Vorig jaar Twitterde nog dat de geruchten over plastische chirurgie haar kwetsen en wees ze mensen op het feit dat ze slechts zestien is. 

#Kyliejennerchallange
Desondanks blijven de lippen van Kylie trending topic op verschillende sociale netwerken. Er is zelfs een Kylie Jenner Challange ontstaan, waar jongeren op verschillende manieren hun lippen proberen op te laten zwellen. Daarbij gebruiken ze vooral flesjes en potjes. Door de druk, hoopt het bloed zich op in de lippen en gaan deze enorm opzetten. 

Volgens het tijdschrift Cosmopolitan, is deze ‘duckface’  ook prima met lipliner na te bootsten.

Wees jezelf
Onlangs reageerde Kylie zelf op de uitdaging die is ontstaan rondom haar lippen. Via haar Twitter liet ze het volgende weten: ‘Ik moedig niemand aan om er zoals mij uit te zien of dat mijn uiterlijk de standaard is. Ik moedig iedereen juist aan om JEZELF te zijn en te experimenteren met je look'. 

Hieronder een video waarin te zien is dat de challenge meerdere malen faliekant mislukt. 

kylie jenner
trend
bizar
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi