Salma Hayek aantrekkelijkste vrouw
Als actrice werd ze voorheen liever gewaardeerd om haar acteerprestaties dan om haar looks, maar nu ze ver in de veertig is kan Salma Hayek een prijs voor haar uiterlijk wel waarderen.
"Aanvankelijk wilde ik dat mensen me waarderen voor mijn talent en dat ze me kennen als actrice", vertelt de 48-jarige actrice aan People nadat ze tijdens de Guys Choice Awards de zogenaamde 'Decade Of Hotness Award' in de wacht sleepte. "Maar nu? Ze willen me een prijs geven voor een decennium lang sexy zijn? Kom maar op! Nadat je de veertig bent gepasseerd waardeer je dit soort dingen een stuk meer." 

In het verleden was Hayek nog geïrriteerd als ze schreven over haar uiterlijk in plaats van over haar kunnen op het witte doek. Tot haar ontsteltenis werd ze na het verschijnen van de film Desperado een 'bombshell' genoemd. 

"Mijn Engels was toen nog niet zo goed en ik dacht dat het betekende dat ik verschrikkelijk was. Maar iedereen vertelde me dat het betekende dat ik geweldig en sexy was. En ik dacht: is dat alles? Ze zeiden niks over mijn acteerwerk?" 
© Novum 2015
salma hayek
uiterlijk
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi