Touriya zit met schuld van 67.000 euro maar schrikt niet
Touriya Haoud schrikt niet van de schuld van 67.000 euro die ze met haar pr-bedrijf THV PR heeft opgebouwd.
"Ik heb geen flauw idee hoeveel de schuld exact is. Ik was alleen aandeelhouder", vertelt Touriya aan RTL Boulevard. Presentator Peter van der Vorst confronteert haar vervolgens met het bedrag van 67.000 euro. "Ik schrik er niet van", reageert ze koel. "Het bedrijf is failliet en ik wist al even dat de deuren zouden sluiten", gaat ze verder. Ze benadrukt dat ze het wel erg vindt. "Maar bedrijven gaan nou eenmaal ook failliet, wij hebben nooit een goede start kunnen maken. Helaas is het niks geworden." 

Of Haoud haar schuldeisers wil terugbetalen? "Het bedrijf heeft geen geld, het heeft ook nooit geld gehad", antwoordt ze. Haoud zegt dat ze haar lesje intussen wel heeft geleerd. "In Nederland ga ik niks meer beginnen. Dat boek is dicht." In Amerika, in haar woonplaats Los Angeles, heeft Touriya nog wel een eigen zaak. Eerder deze week bleek dat het bedrijf van Haoud in Amsterdam failliet was verklaard. In een interview met het AD stelde Touriya daarop dat het faillissement te maken heeft met Sylvie. 

Door de enorme ruzie van de twee zou Haoud slechte publiciteit hebben gekregen. "Ik wil niet zeggen dat zij persoonlijk de schuldige is. Maar het hele circus wat er daarna ontstond, was niet goed. Ons kantoor in Amsterdam werd platgebeld alleen maar over dit drama", zegt ze. 
© Novum 2015
touriya haoud
thv pr
sylvie meis
failliet
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi