Sadoq lanceert Ramadan-collectie bij V&D
Sadoq is de kledinglijn van Loubna Sadoq en opgricht voor de ambitieuze, krachtige moslima. Een prachtige lijn die bescheiden begon met hoofddoekjes.
De ontwerpster vertelt: “Twee jaar geleden besloot ik om een hoofddoek te dragen. Ik had behoefte aan houvast en trok dichter naar mijn geloof.” Het was echter een lastig karwei om een passende Hijaab te vinden die bij de geraffineerde en trendy kledingstijl van Loubna aansloot. Ze besloot ze daarom zelf te ontwerpen.

Het assortiment breidde zich langzaam uit en Sadoq is nu een volledige kledinglijn met blouses, blazers en jurken. De webshop is razend populair en krijgt dagelijks orders van over de hele wereld binnen. Het merk ligt in Singapore en Australië al in de winkels en sinds 21 juni 2015 ook in Nederland! Warenhuis V&D verkoopt het merk de gehele maand Ramadan.

Aan promotie of reclame doet Sadoq niet. “Met een online gevolg van meer dan 10.000 volgers op Facebook en 30.000 op Instagram, verspreidde de bekendheid al snel.” “Het initiatief voor de samenwerking, kwam vanuit de V&D zelf”, zegt Loubna tegen Yasmina.nl. 

“Als antwoord op de regionale behoefte van de klant”. Sadoq ligt voornamelijk in de randsteden maar is via de webshop van V&D voor iedereen te bestellen. Dat is ook de droom van Sadoq, in mainstream warenhuizen over de hele wereld liggen. 

Afgelopen zondag was de lancering van de Ramadan collectie maar Sadoq heeft nog een leuke verassing voor de fashionista’s onder ons. Twee weken voor het Suikerfeest lanceert het merk de Eid-collectie, een feestelijke lijn om de Ramadan in stijl af te sluiten. 

Het assortiment bestaat overigens niet alleen uit trendy kleding en mooie Hijaabs. Sadoq biedt ook gebedskleedjes en gebedsjurken aan. Deze zijn alleen via de eigen webshop te bestellen.

sadoq
kleding
mode
loubna sadoq
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi