Marokkaanse Iman Oubou tweede bij Miss USA verkiezing
Afgelopen zondag zijn de Miss USA verkiezingen gehouden in Washington DC. De Marokkaanse Iman Oubou vertegenwoordigde New York.
De Marokkaanse beauty werd tweede bij deze vooraanstaande verkiezing. Iman schreef maandag op haar Facebookpagina dat ze trots is met het vertegenwoordigen van haar staat op het prestigieuze evenement. Boven alles was Iman vereerd dat zij het als Marokkaanse zo ver heeft geschopt in de verkiezing. Met de concurrentie van 54 van de mooiste vrouwen uit Amerika, is de tweede plek zeker een mooie prestatie.

'Ik ben er trots op en hoop een inspiratie te zijn voor jonge Marokkaanse vrouwen', aldus Iman tegen Morocco World News. 'Ik ben zeer trots dat ik de top 3 heb behaald. De Miss United States afgevaardigden waren allemaal mooi, maar ik ben blij dat mijn Marokkaanse achtergrond, mijn prestaties en mijn aspiraties mij lieten doen opvallen. Ik draag de nationale kroon niet, maar ik weet dat ik gewonnen heb in de harten van de mensen', zegt een stralende Iman.

Het was niet de eerste keer dat Iman in de prijzen viel, zij won de plaatselijke verkiezing in Colorado in 2002 ook al. Iman is geboren in het zuiden van Marokko maar verhuisde op jonge leeftijd met haar familie naar Colorado.  
marokko
iman oubou
miss usa
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi