Kim Kardashian kan niet zonder Marokkaanse arganolie
Een van de schoonheidsgeheimen van Kim Kardashian is het Marokkaans 'wondermiddeltje' arganolie.
De realityster, met een huid waar menigeen jaloers op is, heeft de beschikking over de duurste crèmes en lotions maar de Armeense schone geeft de voorkeur aan arganolie! Arganolie zit boordevol vitamines en antioxidanten die goed zijn voor de huid. Dermatologen en schoonheidsspecialisten gebruiken het middel vaak voor het vochtinbrengend karakter van de olie. 

Goede moisturizer voorkomt verouderen, verstopte poriën en milde acne.  Kim Kardashian is zo overtuigd van de werking van arganolie dat zij als heuse ambassadrice voor arganolie geldt. Hoewel dit onofficieel is deelt ze op al haar sociale netwerk pagina's haar enthousiasme over arganolie. Naast een stralende huid, glanst ook het haar van Kim als nooit te voren.

Het helpt volgens de moeder van North West ook tegen zwangerschap striemen. Voor dit Marokkaans wondermiddeltje is de 'wereldovername' een serieuze erkenning. Steeds grotere cosmeticamerken zoals Andrelon gebruiken de olie in de producten. Cosmetische arganolie moet niet verward worden met arganolie dat gegeten kan worden.
marokko
arganolie
kim kardashian
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi