'Graaien willen de vrouwen allemaal'
,,Het is gewoon leuk. Of je nou veel of weinig geld hebt, graaien willen de vrouwen allemaal'', zegt een koopjesjaagster die woensdagochtend voor de laatste keer de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf bezoekt.
Met het einde van de uitverkoopdagen van het warenhuis komt een eind aan een ruim dertig jaar oude traditie. De Drie Dwaze Dagen, die in 1984 voor het eerst werden gehouden, passen niet meer bij de huidige strategie van de Bijenkorf. ,,Ik snap wel dat er iets moet veranderen, maar dat het niet meer bij het imago past vind ik een beetje bekakt'', zegt de bezoekster van de Amsterdamse vestiging. ,,Maar dat belemmert mij niet om nu naar binnen te gaan.

''Woensdag ging de laatste editie van de Drie Dwaze Dagen van start. Het winkelende publiek kan in bakken met koopjes graaien en er zijn veel acties. De winkelketen wil zich meer gaan richten op het luxere segment. Het bedrijf bouwt daarom zijn prijspromoties af. Eerder stopte de Bijenkorf al met de 'Maffe Marathon'. De Bijenkorf heeft tien filialen, onder meer in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.
© ANP 2015
beijenkorf
drie dwaze dagen
winkelen
kleding
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi