Lekker halal eten? Ga dan vooral naar Marokko
Natuurlijk! Het beste en lekkerste eten wordt in Marokko en door onze moeders gemaakt. Weten jij en ik al, maar een prijs die dit onderstreept is altijd leuk.
In Abu Dhabi won Marokko een culinaire prijs tijdens een top voor 'halaltoerisme'. Volgens de organisatie kun je het best naar Marokko als je lekker halal wil eten. Marokko bleef Indonesië en zelfs Maleisië voor, die ook genomineerd waren voor de prijs. Taibi Khatab is de Marokkaanse directeur van het Nationaal Verkeersbureau in het Midden-Oosten en Azië en was aanwezig bij de top.

Tot zijn grote vreugde kreeg Marokko de prijs voor beste keuken als het gaat om islamitische landen. Zijn blijdschap deelde hij dan ook met persbureau MAP. Het evenement hield een online stemming, waar mensen hun stem konden uitbrengen. Vervolgens werden de resultaten bekend gemaakt. 141.000 mensen stemden op Marokko. 

Tijdens de top werden ook prijzen uitgedeeld voor beste halal-bestemming, hotel en vliegmaatschappij. In deze categorieën viel Marokko helaas niet in de prijzen. Zo, en nu aan de tajine!
marokko
abu dhabi
voeding
eten
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi