Oprah Winfrey heeft geen zin meer in dieet
Oprah Winfrey wil niet meer op dieet. Dat heeft ze in de afgelopen jaren te vaak gedaan zonder dat het haar het gewenste resultaat opleverde.
Zo schrijft ze in de nieuwe editie van haar blad O Magazine dat People alvast even in mocht zien. "Ik ben mijn hele leven al met diëten bezig. Ik was er zo klaar mee, ik wil verder kijken dan alleen naar de weegschaal en ik wil op een nieuwe manier in het leven staan", aldus de voormalig talkshowhost die onlangs heel wat aandelen in Weight Watchers kocht.

Oprah schrijft in het blad dat ze klaar was met kilo's afvallen om deze daarna weer aan te komen. "Ik heb ook zo genoeg van diëten waarbij je geen koolhydraten mag eten. Sommige mensen kunnen misschien zonder brood en pasta, maar voor mij klopt dat gewoon niet. Iedere keer als ik het probeerde, had ik er juist meer zin in", bekent ze. Sindskort heeft de presentatrice zich toegelegd op Weight Watchers. "Dit is geen dieet. Voor mij gaat het om een andere kijk op eten."

Winfrey was in oktober te gast in de show van Ellen DeGeneres. Daar vertelde Winfrey sinds augustus al bijna 7 kilo te zijn afgevallen.
© ANP 2015
ellen degeneres
oprah winfrey
talkshowhost
presentator
weight watchers
los angeles
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi