Prinses Lalla Salma opnieuw bij knapste first ladies
De Marokkaanse prinses en first lady Lalla Salma is door 'The Richest' verkozen tot één van de knapste vrouwen in haar positie.

Het online blad verkoos koningin Rania van Jordanië tot knapste first lady ter wereld, terwijl Lalla Salma het met een achtste plek moet doen. In de afgelopen jaren verscheen de vrouw van koning Mohammed VI steevast in de top drie van dergelijke ranglijsten. Op plek twee staat Mehriban Aliyeva van Azerbeidzjan, terwijl de Syrische Asma Assad de top drie completeert. 

Daarna volgen Angelica Rivera van Mexico en Michelle Obama. Na Letizia Ortiz van Spanje en de Gabonese Sylvia Bongo Ondimba komt Lalla Salma. De top tien wordt afgemaakt door Reina Jetsun Pema van Bhutan en Dominique Ouattara van Ivoorkust. 

Lalla Salma De Marokkaanse prinses gooit hoge ogen op het gebied van de strijd tegen kanker en andere ontwikkelingswerkzaamheden. The Richest noemde haar extreem knap maar zet zich ook in voor sociale ontwikkeling in Marokko en bovendien vertegenwoordigt ze koning Mohammed VI regelmatig bij gelegenheden in zowel binnen- als buitenland.

marokko
lalla salma
vs
rania
jordanië
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi