Marokkaanse wint talentenjacht Arab Casting
Na twaalf weken van concurreren is Jihan Khalil uitgeroepen tot winnares van de Arabische talentenjacht Arab Casting.

Bij Arab Casting gaat het om de prijs voor beste talent op het gebied van acteren. Zij zullen volgens het programma de film- en televisiesterren van morgen zijn. Als beste actrice kwam de Marokkaanse Jihan Khalil naar voren, terwijl de Algerijn Zoubir Belhor de beste acteur is van het programma. De finale van de show werd door Abu Dhabi TV uitgezonden en genoot veel aandacht in de Arabische wereld. 

Khalil en Belhor wonnen na een stemming van de jury, die uit verschillende Arabische acteurs bestond. Ghana Abdelrazak uit Egypte, de Syriërs Qusai Khouli en Basel Khanate en de Libanese Carmen Lebbos gingen over het lot van de finalisten. Met haar winst won Khalil een contract bij productiebedrijf Clackets. Riad Ennajar zei dat beide winnaars snel hun eerste rol zullen spelen. 

Op Instagram toonde de Marokkaanse zich dolblij. Ze bedankte iedereen die voor haar heeft gestemd en een speciale dank ging uit naar een delegatie van de Marokkaanse ambassade, die tijdens de finale aanwezig was om hun landgenote te steunen.

marokko
arab casting
jihan khalil
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi