Marrakech krijgt prachtige villawijk (video)
Green Valley International Real Estate is een bedrijf uit de Emiraten en heeft grootse plannen voor een mooie wijk in Marrakech.
Het bedrijf kondigde de plannen aan in een persverklaring en na de voltooiing van projecten in Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten en andere landen in het Midden-Oosten. Nu wil de vastgoedgigant bouwen in Marokko en Bosnië. In Marrakech gaat men de wijk 'Green Valley City' bouwen. Dat is een villawijk van 410.000 vierkante meter groot en bestaande uit 350 villa's. Deze wijk ligt op ongeveer elf kilometer van het centrum van de stad en heeft alle benodigdheden voor een prettige leefomgeving. 

Denk daarbij aan een zwembad, gezondheidscentrum, spa, Marokkaanse hammam, sportcomplex, winkelcentrum, restaurants en cafés. Ook krijgt de wijk enkele moskeeën. In totaal investeren de Emirati 1,3 miljard dirham in de wijk. Het project is samen met andere projecten in het leven geroepen om rijke Arabieren uit de VAE de mogelijkheid te geven om in het buitenland te investeren in vastgoed. 

Ali Saeed al-Salami, eigenaar van Green Valley, zegt blij te zijn met nieuwe vastgoedprojecten. 'We zijn bevoorrecht om deze nieuwe en iconische projecten in Marrakech en Sarajevo te lanceren. Deze hebben een uitstekende groeimogelijkheid voor beleggers die op zoek zijn naar een aanzienlijke rendement op investeringen. Deze investeringsmogelijkheden zijn in steden die bekend staan als perfecte toeristische bestemmingen.'

marokko
marrakech
green valley
green valley city
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi