Loubna Abidar keert terug naar Marokko voor bloggersfestival
Loubna Abidar zal over een maand weer in Marokko zijn voor een speciaal festival.
Eind mei vindt het internationaal bloggersfestival plaats in Casablanca. Dan komen zo'n vijftig internationale beautybloggers bij elkaar in de economische hoofdstad van Marokko. Loubna Abidar zal als 'peetmoeder' van het evenement fungeren. Het festival begint op 27 mei en eindigt twee dagen later. Dat kondigt het bedrijf VIP Evenementiel Communication aan.

Dit bedrijf organiseert het evenement namens de beautywebsite Larganian. Naast dertig internationale bloggers doen ook twintig Marokkaanse bloggers mee. Zij zullen in het gezelschap van enkele beroemdheden verkeren. Onder meer zanger Willy Denzey, jetsetter Massimo Garcia en Miss Frankrijk Eugenie Journee zijn aanwezig. TelQuel noemt ook de namen van Eva Longoria en Adriana Karembeu als mogelijke gasten. 

Het evenement is voor Abidar reden om weer voor het eerst publiekelijk terug te keren naar Marokko nadat ze het land in november verliet. In haar boek verklapte ze wel dat ze in januari nog even in het geheim in Marrakech was. Haar autobiografisch boek komt op 18 mei uit.
marokko
loubna abidar
bloggers
festival
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi