Marokkaanse zanger Saad Lamjarred aangeklaagd wegens aanranding
Een vrouw uit New York heeft de bekende Marokkaanse zanger Saad Lamjarred aangeklaagd wegens aanranding en mishandeling.
De zaak dateert van zes jaar geleden, toen hij de jonge vrouw seksueel misbruikt zou hebben tijdens een toeristisch bezoek aan de Big Apple. Dat meldt de rechter nadat hij vorige week het dossier over de zaak ontving. Naast aanranding zou hij haar ook geslagen hebben. De 31-jarige zanger was toen nog een onbekende cafézanger, zegt de advocaat van het vermeende slachtoffer tegen New York Daily News.

Hulpeloos
Ze zanger en acteur vertrok met een toeristenvisum naar New York, waar hij op 7 februari 2010 een date had met de vrouw. In de rechtszaak beweert ze dat Lamjarred zich aan haar opdrong in een appartement in Brooklyn. Hij zou haar aangerand en mishandeld hebben toen ze zijn seksuele avances afwees. Ze zegt voor haar leven te hebben gevreesd en zich hulpeloos te hebben gevoeld tijdens de aanval.

Vervolgens deed ze aangifte waarop Lamjarred werd gearresteerd en aangeklaagd, zegt advocate Rifat Harb. Hij betaalde echter zijn borgtocht en vertrok uit de Verenigde Staten om nooit meer terug te keren. Zich in Marokko verschuilen deed hij echter niet. Hij verscheen tijdens dertig afleveringen van de Marokkaanse soap Ahlam Nassim. 

Onbekend
'Hij was geen cent waard, niemand kon hem vinden. Zelfs het kantoor van de officier van justitie wist hem niet te achterhalen. Nu moet het wel makkelijk zijn om hem buiten Marokko te arresteren. Lamjarred reist naar Europese steden zoals Milaan en Duitsland', zegt de advocate. 

Er is vooralsnog geen internationaal arrestatiebevel tegen de wereldberoemde zanger uitgevaardigd.
marokko
saad lamjarred
vs
new york
zanger
aanranding
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi