Dit is wat Michelle Obama in Marrakech gaat doen
Het nieuws over een reis van Michelle Obama en haar dochters naar Marrakech is officieel gemaakt door het Witte Huis.

Eerder berichtten wij al over een privéreis van Obama met haar dochters Malia en Sasha. De moeder van de Amerikaanse First Lady, Marian Robinson, vertrekt eveneens naar Marrakech. Op 28 en 29 juni worden zij in Marrakech verwacht in gezelschap van actrice Meryl Streep. Samen zullen ze met instanties praten over de bevordering van onderwijs voor meisjes. De Amerikaanse overheid heeft toegezegd te zullen investeren in dit streven. Lokale Amerikaanse organisaties dragen hier zorg voor.

Een daarvan is de Millennium Challenge Corporation, een onafhankelijke Amerikaanse buitenlandse hulporganisatie. Ook USAID (Amerikaanse overheidsinstelling voor buitenlandse hulp) is betrokken bij de hulp. Obama zal met deze partijen spreken. Na haar bezoek aan Marrakech reist ze door naar Spanje, waar ze ook over onderwijs zal praten. Voor haar bezoek aan Marokko doet ze hetzelfde in Liberia, aldus Moroccoworldnews.

Het is niet bekend of Michelle Obama naast haar officiële activiteiten ook tijd neemt om vakantie te vieren in Marrakech.

marokko
marrakech
onderwijs
liberia
spanje
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi