Marokko binnenkort weer schitterend luxueus hotel rijker
Het eerste hotel van Banyan Tree in het Middellandse Zeegebied en Afrika opent zeer spoedig in Tamouda Bay, op een uur afstand van Tanger.

Banyan Tree heeft in Azië en het Midden-Oosten luxe hotels en in die lijn volgt ook het hotel in Marokko. Het hotel dat op 1 september open gaat bestaat uit 92 luxueuze villa's, waarvan sommigen direct toegang tot het strand hebben. De villa's variëren van 200 tot 423 vierkante meter groot, maar elk hotel heeft een privézwembad en een mooie tuin. Volgens Banyan Tree zijn deze villa's de grootste van Marokko als het gaat om verhuur aan toeristen. 

Het resort heeft acht ruimtes voor spa-behandelingen, een hydro- en vitaliteitsruimte, een hamam, yogaruimte, gezamenlijk zwembad, een fitnessruimte evenals een bibliotheek, een kinderclub, een balzaal en vergaderfaciliteiten voor maximaal 160 gasten. 

Eten
Gasten kunnen in hun eigen villa's eten en daarbij rekenen op dag en nacht service. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen uit vier restaurants die het resort biedt. Deze bestaan uit wereldkeukens met menu's variërend van Marokkaans eten tot de Thaise keuken. Banyan Tree is in 28 landen actief en is voor Marokko een welkome investeerder. 

Deze gigantische hotels zorgen voor veel werkgelegenheid en geven lokale toeristensectoren een positieve boost.

marokko
tamouda bay
banyan tree
tanger
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi