Gehate Loubna Abidar gaat vloggen (video)
Loubna Abidar is altijd in voor een verassing en strijd met haar 'haters'. Gisteravond liet ze weten te gaan vloggen op videokanaal YouTube.
Ze zon als begin een teaser uit waarin ze iedereen verwelkomde, ook haar 'haters' en mensen die haar 'zwart maken en lasteren'. Abidar legt uit dat ze wekelijks een video gaat posten om verschillende onderwerpen te bespreken die alle Marokkanen aangaan. 'Ook onderwerpen die hen ergeren', voegt ze er fijntjes aan toe. De hoofdrolspeelster van prostitutiefilm Much Loved wil alle (negatieve) aandacht gebruiken voor nog meer aandacht. 

Dat ze in Marokko geen geliefd persoon is heeft ze voor een deel aan haarzelf te danken door diep in de slachtofferrol te duiken in de Franse pers. Onlangs zei ze: 'Niemand houdt van me daar (in Marokko) omdat ik de waarheid vertel en die doet pijn.' Ze gaat verder: 'We hebben Marrakech geen slecht imago gegeven. Dit is Marrakech gewoon', verwees ze naar de film die haar wereldberoemd maakte. 

Naast het vloggen gaat Abidar ook gewoon verder met acteren. De actrice heeft een rol te pakken in een migrantenfilm van de Oostenrijkse regisseur Michael Haneke. 


marokko
loubna abidar
youtube
vloggen
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi