Marrakech luxueus designershotel rijker
Het Radisson Blu Hotel Marrakech Carré Eden heeft haar deuren geopend om de eerste gasten te ontvangen.
Het hotel is gelegen in het Carré Eden winkelcentrum en mag zich een eigentijds hotel noemen met veel aandacht voor design. Het hotel ligt op loopafstand van het Jardine Majorelle, de Menara Tuin en Djemaa El Fna. De manager van het hotel zegt zeer verheugd en ongelooflijk trots te zijn op dit hotel. 'Radisson Blu Hotel Marrakech Carré Eden is het symbool van het hedendaagse Marrakech, waar de trendy lokale bevolking elkaar ontmoet om te winkelen en te socialiseren in de trendy wijk Gueliz', zegt Fabrice Casrellorizios. 

What to do?
Dat men voor Gueliz heeft gekozen als vestigingswijk is niet gek want deze buurt staat bekend om de grote dure winkels, bars en clubs. Het is ook dichtbij de bovenstaande attracties, het treinstation en de luchthaven. In de nacht gaan de deuren van het restaurant, bar met open haard en terras open in het hotel. Er is ook een spa, fitnessruimte, buitenzwembad en zonnedek. 

Het hotel heeft 198 kamers met moderne invloeden van de Marokkaanse ontwerpers Lotfi Sidi en Meriem Benkirane. De sfeer is zoals gebruikelijk rustgevend met neutrale tinten en natuurlijke materialen.
marokko
radisson blu hotel
carre eden
hotel
luxe
vakantie
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi