5 sterren hotel Marrakech open na renovatie van 100 miljoen dollar
Terwijl de toeristische sector in Marrakech onzekere tijden kent blijft de stad in staat om internationale hotelinvesteerders te trekken.
Na drie jaar van renoveren is een hotel van Mövenpick Hotels & Resorts eindelijk geopend. Het bedrijf renoveerde het voormalig hotel Mansour Eddahbi voor maar liefst 100 miljoen dollar. Het bedrijf achter het vijf sterren hotel is Al Ajial Assets, een dochteronderneming van Al Ajial Holding, een Koeweits investeringsmaatschappij. Volgens Al Ajial heeft hun nieuw paradepaardje 503 kamers en suites, 6 restaurants en bars, een spa van twee verdiepingen, een fitnesscentrum, vier zwembaden en een kinderclub.

Volgens de verklaring heeft het hotel ook het grootste congrescentrum van Marokko. 'Hoewel volledig gerenoveerd draagt het hotel de ziel van Ahmed Al Mansour Eddahbi, sultan van de Saadi-dynastie', schrijft het bedrijf op de website van het hotel. Het hotel ligt aan de Mohammed VI Avenue en zal mogelijk het decor vormen voor bijeenkomsten tijdens de milieutop COP22 en het Internationaal Filmfestival van Marrakech.

Het van oorsprong Zwitsers Mövenpick heeft ook hotels in Casablanca en Tanger. Daarnaast is men actief op 80 andere locaties in 23 landen. Dankzij het investeringsmaatschappij kunnen nog eens 20 landen aan dat lijstje toegevoegd worden in de nabije toekomst.
marokko
marrakech
movenpick
hotel
al ajial assets
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi