Marokkanen reageren op arrestatie bekende zanger Saad Lamjarred
De publieke opinie is sterk verdeeld tussen degenen die beweren dat het vermeende slachtoffer een leugenaar is en hen die de vermeende aanranding veroordelen.
Lamjarred heeft grote successen bereikt in zijn carrière en sommige Marokkanen lijken te denken dat dit succes heeft bijgedragen aan dit incident en misschien het vermeende slachtoffer heeft aangezet om Lamjarred vals te beschuldigen.

Een commentator op éen van de nieuwsberichten schreef: "Als je beroemd en succesvol bent, verwacht dan het ergste van de haters. Saad is een goed mens. Kan nog geen vlieg kwaad doen. Hij betaalt de prijs voor het succesvol zijn in slechts enkele jaren. "Een ander schreef:" Ik ben niet zijn fan! Maar hij lijkt opgeleid genoeg om zoiets niet te doen!"

Veel Marokkaanse Twitteraars gebruikten de hashtag #WeAreAllSaadLamjarred, de hashtag werd trending, meldt Moroccoroworldnews.

Een paar hebben echter zijn vermeende aanranding veroordeeld. Een commentaar zei: "Walgelijk hoe zelfs onze beroemdheden niet weten wat toestemming is". Een ander zei: 'Hij is in de VS gearresteerd voor dezelfde reden, ik ben dus niet verbaasd over alles ... "

Het lijkt erop dat Lamjarred, die ook in afwachting is van een andere rechtszaak in de VS voor een ander geval van aanranding, toegewijde fans heeft die, zonder verdere details van de zaak te kennen behalve het feit dat hij gearresteerd is, zeker lijken te zijn van zijn onschuld.


marokko
saad lamjarred
aanranding
parijs
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi