Saad Lamjarred was onder invloed van alcohol en cocaine
Behalve het feit dat de Marokkaanse zanger Lamjarred woensdagavond was gearresteerd voor vermeende aanranding, was er enige tijd verder weinig bekend.
Inmiddels zijn een aantal feiten na onderzoek naar voren gekomen, meldt het Franse blad Le Monde. De zanger werd woensdagavond gearresteerd buiten een Marriott hotel nadat een 20-jarige vrouw, met de Franse nationaliteit, in staat was om haar kamer te ontsnappen en veiligheid te zoeken bij de receptie van het hotel, waarna vervolgens de politie werd opgeroepen. Volgens meerdere gerechtelijke bronnen, was de jonge vrouw "zeer geschokt" en deed aangifte van aanranding met geweld. Medische onderzoeken bij de vrouw lieten laesies en meerdere wonden zien. Le Monde meldt ook dat Lamjarred cocaïne en alcohol in zijn systeem had.

Het bericht dat Le360 eergisteren plaatste, waarin de minister van Cultuur zou hebben gezegd de aanhouding van Lamjarred nauwlettend te volgen en in nauw contact met de Franse overheid zou staan, bleek niet te kloppen. De minister kwam later naar buiten met een eigen statement waarin hij aangeeft een journalist van Le360 slechts kort gesproken te hebben. "Het nieuws [omtrent de aanhouding van Lamjarred] was toen nog niet officieel en ik nam het met alle reserveringen en ik heb geen andere verklaring gegeven" zei hij.

Lamjarred moest eind deze middag voor de rechtbank verschijnen. Wij hebben nog geen nieuws ontvangen betreffende de voorlopige uitspraak.

marokko
saad lamjarred
aanranding
parijs
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi