Verborgen camera programma Mchiti fiha krijgt tweede seizoen
Ondanks eerdere kritiek heeft 2M besloten om het verborgen camera programma "Mchiti fiha" voor een tweede seizoen op te nemen dat tijdens de volgende Ramadan zal worden uitgezonden.
Tijdens de volgende maand van de Ramadan zullen we weer kunnen kijken naar het verborgen camera programma van 2M getiteld "Mchiti fiha" (vertaald "we hebben je!"). Dit zal 2M in totaal 3,7 miljoen dirham kosten. Deze informatie wordt gemeld door Al Akhbar in zijn editie van gisteren. 

Abderrahim Majd, eigenaar van het productiebedrijf M Prod, ontving het bedrag van 3,7 miljoen dirham om tot de realisatie te komen van 30 nieuwe afleveringen van het verborgen camera programma.
 
De krant betreurt het dat het publiek van 2M dit programma weer te zien krijgt, ondanks de vele kritieken. Zij leggen uit dat op basis van de verkregen informatie, de kosten van een episode 90.000 dirham zou kosten, wat zou neerkomen op een totale kostprijs van 2,7 miljoen dirham voor het tweede seizoen als geheel. De resterende miljoen dirham is gewijd aan de productie van een comedy van 90 minuten.


marokko
2m
verborgen camera
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi