Saad Lamjarred's vermeende slachtoffer spreekt zich uit via Facebook
Het 20 jaar oude vermeende slachtoffer, Laura Prioul, gebruikte haar Facebookpagina om de redenen achter haar weigering om de Marokkaanse zanger face tot face te zien in de rechtszaal uit te leggen.
"Ik ervaar een ontzettende psychologische crisis als gevolg van de verkrachting en daaruit voortkomende beschuldigingen" [...] "Mijn advocaat heeft een medisch rapport ingediend waaruit mijn verslechterde gezondheidstoestand blijkt", licht de Facebook post toe.

Prioul voegde daaraan toe dat ze "moe was van het elke dag ontvangen van dreigberichten van de fans van Lamjarred", meldt Moroccoworldnews

"Ik ben echt een slachtoffer van verkrachting en ik begrijp hun liefde en solidariteit met Saad", zei ze.

Prioul ging verder met: "De liefde en de solidariteit van de fans van Saad Lamjarred zullen geen invloed op het verloop van de rechtszaak hebben, vooral in een democratisch land als Frankrijk. Als u [zeker] gelooft in gerechtigheid. "

Zij benadrukte dat ze een "slachtoffer van verkrachting" is en ze zich volledig bewust is van het proces van justitie en de persoonlijke gevolgen van het brengen van een dergelijk geval voor de rechtbank. "Als de rechter mijn uitspraken niet bewijst, zal ik veroordeeld worden voor fraude".

Met betrekking tot haar beslissing om Saad Lamjarred te vergezellen naar zijn eigen kamer in het Marriott Hotel in Parijs, zei Prioul : "Dat ik hem volgde naar de kamer betekent niet dat ik toestemming gaf om te worden verkracht...We moeten deze mentaliteit veranderen, we zijn in 2016".

marokko
saad lamjarred
verkrachtig
parijs
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi