Marokkaanse artiesten solidair met Saad Lamjarred
Verschillende Marokkaanse artiesten hebben publiekelijk hun steun en solidariteit betuigt met de Marokkaanse zanger Saad Lamjarred na zijn arrestatie in Parijs vorige maand.
Tijdens een feest voor Marokkaanse artiesten afgelopen maandag bij het Nationale Theater van Mohammed V in Rabat, vroeg Marokkaanse zangeres Najat Rajoui het publiek om solidair te zijn met Lamjarred, te bidden voor zijn vrijlating en dat hij snel onschuldig verklaard wordt door de Franse rechtbank.

Nadat hij werd gearresteerd voor verkrachting drukten meerdere bekende Marokkaanse artiesten zoals Dounia Batma, Ibtissam Tiskat, Othmane Mouline en Hatim Ammor hun steun voor hem uit middels sociale media, meldt Moroccoworldnews.

Lamjarred's zaak is nog in volle gang, de Franse advocaat Eric Dupont Moretti, een van de drie advocaten ingehuurd door de Marokkaanse zanger om hem te verdedigen, zei vorige week "Het proces tegen de Marokkaanse zanger Saad Lamjarred is tot nu toe nog niet gepland". 

"De raad van advocaten van Lamjarred, die bestaat uit mijzelf, Brahim Rachidi en Jean Marc Fedida, werkt eraan om een datum voor de hoorzitting in de nabije toekomst te krijgen," zei Moretti. "Wij hebben er bij de rechtbank op aangedrongen dat ook de 20-jarige Laura Prioul zal verschijnen in de rechtbank", voegde hij eraan toe.


marokko
saad lamjarred
verkrachting
parijs
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi