Kouzine Store opent deuren voor bijzondere design in Marokko
De Marokkaanse Huna Vereniging heeft in Sale de 'Kouzina Concept Store' geopend om Marokkaanse creaties bij het publiek kenbaar te maken.
De Kouzina Concept Store staat in Sale en is een winkel waar kunst, design en evenementen gecombineerd worden. Gelegen op de Pier van Creators in de jachthaven van Sale heeft Kouzina alvast 20 jonge kunstenaars gestrikt die hun werken mogen tonen. Allen hebben gemeen dat ze hun persoonlijke stijl met alle liefde in hun werk brengen maar vooral dat het 'Made in Morocco' is. 

In de winkel zijn onder meer meubels en kleding van opkomende merken te zien, vaak in beperkte oplage beschikbaar. In de winkel gaat Huna ook workshops geven om de ontwerpsector te helpen. 'Kouzina Concept Store is een unieke en persoonlijke ervaring en het kan opgevat worden als samenwerkingsplatform waar iedereen bij betrokken is. We rekenen geen commissie op de verkoop en de prijzen worden altijd bepaald door de makers. Ze verdienen precies hetgeen ze verkopen', zeggen de initiatiefnemers. 

De Huna Vereniging is overigens een samenwerkingsplatform van artiesten, kunstenaars, ontwerpers en journalisten om Marokkaanse creaties te promoten.
marokko
kouzina
huna
design
talent
kunst
kleding
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi