Nour Eddine Lakhmari onthult nieuwe film 'Burn Out'
Na zijn blockbuster films "Casanegra" en "Zero", onthulde Marokkaanse regisseur Nour Eddine Lakhmari zijn nieuwe film getiteld "Burn Out," met in de hoofdrol Marokkaanse acteur Anas El Baz.

Tijdens een persconferentie op het Internationale Film Festival in Marrakech zei Lakhmari dat zijn vierde speelfilm zich richt op sociale kwesties, die de strijd van de personages in hun zoektocht naar liefde en de mensheid weergeeft.

De film belicht mensen uit verschillende geledingen van de samenleving, met inbegrip van een politicus en de 40-jarige ondernemer met zijn 28-jarige vrouw, Ghita. Daarnaast volgt het de verhalen van een student geneeskunde die ook een prostituee is en Ayoub, een 13 jarige schoenenpoetser, die droomt van het kopen van een prothese voor het been van zijn gehandicapte moeder.

  '''Burn Out' is een film over de opoffering en moed van gewone mensen die geconfronteerd worden met uitzonderlijke situaties, waar sociale en economische problemen hun nood intensiveert", voegde Lakhmari toe.

De film zal officieel in 2017 worden uitgebracht, meldt Moroccoworldnews.

marokko
lakhmari
film
burn out
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi