Top 8 dingen die je in huis moet hebben voor een relaxte winteravond
In alle drukte van ons hectische alledaagse leventje moeten we niet vergeten af en toe even tijd voor onszelf te nemen.

Jezelf verwennen met een lekker etentje of leuk uitje is natuurlijk super leuk, maar ook gewoon thuis kunnen we onszelf best eens lekker (gratis) verwennen. 

Dit heb je nodig:

1. Fleece dekentjes Heel veel fleece dekentjes, niks is lekkerder dan op de bank kruipen met een lading fleece dekentjes over je heen. 2. Warme chocolademelk Warme chocolademelk is toch wel hét warme winterdrankje. En als het even kan met een grote toef slagroom. Een kop koffie of thee voor de liefhebbers is natuurlijk ook prima. 3. Snacks Lekker ongegeneerd snaaien op de bank, dit kan natuurlijk met een grote zak chips met je lievelingssmaak maar wil je gezond doen dan kan dit uiteraard ook.  4. Kaarsen Gewoon, omdat dat zo gezellig is. En als je een partner hebt ook nog eens romantisch. Extra bonus, geurkaarsen! 5. Feel good movie Er staan genoeg heerlijke feel good movies op Netflix om uit te kiezen.  Dompel jezelf onder in je fleece dekentjes en zwijmel lekker weg. 6. Afstandsbediening Die hoort natuurlijk binnen handbereik zodat je niet onder je lading fleecedekentjes vandaan hoeft om de tv te bedienen. 7. Tijdschrift Niet iedereen houdt ervan om heel de avond tv te kijken en een tijdschrift (of goed boek) is hiervoor een leuk alternatief. Het is ontspannend en je kunt ook gewoon lui blijven liggen. 8. Sloffen Warme dikke wintersloffen, voor als je toch nog iets vergeten bent en onder je berg fleecedekentjes vandaan moet.

Eigenlijk hebben we ook nog een nummer 9, namelijk een lekker warm bad nemen, maar helaas heeft niet iedereen een ligbad in zijn badkamer. Een lekkere warme douche met heerlijke geurende douchegel en lekkere bodylotion daarna, is natuurlijk ook helemaal niet verkeerd!

winter
avond
relaxen
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi