'Kate Spade New York' haalt inspiratie uit Marokko (video)
Het Amerikaanse merk "Kate Spade New York" haalde inspiratie uit Marokko voor de nieuwe lente 2017 collectie.

"Voor de lente 2017 collectie, ging Kate Spade New York naar Marokko, om geïnspireerd te worden door schemerige woestijnlandschappen, het schimmenspel van met kaarsen verlichte lantaarns, rozenblaadjes, de zintuiglijke overbelasting van de souks en de oase van rust in de tuinen", verklaarde Kate Spade New York op haar website.

De video advertentie van de collectie  toont het model Fernanda Ly terwijl zij door de drukke straten van New York loopt met met een kameel beladen met tassen van het merk.

De gebruikte kleuren in deze collectie doen denken aan "kleurrijke kruiden en verfpigmenten op de markten", zegt Deborah Lloyd, creatief directeur van Kate Spade, op de site.

De prijzen van deze kleding en accessoires variëren van 88 dollar voor een sleutelhanger tot 358 dollar voor een paar hoge hakken, en van 598 dollar voor een lederen tas tot 168 dollar  voor een hoed geïnspireerd door Berber hoofddeksels.

"Het maakt niet uit waar we gaan, we zijn altijd verrast door wat we gemeen hebben. Op een bepaalde manier zijn Marrakech en Midtown Manhattan immers niet zo verschillend", zei het merk.

Youtube link

marokko
kate spade new york
lente
collectie
2017
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi