Beauty and lifestyle inspiration: Sun kissed summerlook!
De zomer komt eraan! Dat betekent dat het zonnetje weer voor wat kleur in ons gezicht zal zorgen.

Met het warme weer zal onze huid meer transpireren en houdt de make-up niet langer vast. Halverwege de dag is het gesmolten en is er niet veel meer van overgebleven. Hoe kun je dit voorkomen? Of beter gezegd; hoe creëer je een look die summer-proof is?

Voor een zomer look heb je niet veel nodig. Door de zon krijg je al gauw een gezonde tint. Maar je wilt natuurlijk nog wel wat op doen om het af te maken. Wij gaan jullie helpen om de perfecte look te creëren die summer-proof is.

Mascara

Mascara is bij bijna alle vrouwen een onmisbaar product. Het maakt een verzorgde look meteen af. Maar met het warme (hopelijk) tropische weer in de zomer heb je de kans dat je make-up zal smelten. Met de mascara is het dan een idee om een waterproof variant uit te kiezen. Vaak is er van elk merk en elke collectie wel een waterproof variant van de mascara die je gewend bent. De Longeyes Plus Active Mascara van het merk Kiko Milano is een mooie aanrader, die zorgt voor een mooi verlengend effect. Daarnaast is de prijs ook mooi meegenomen, voor €7,95 heb je hem namelijk al gescoord!

Foundation

Foundation is vaak halverwege de dag al weggesmolten door het transpireren van je gezicht. Dit zal resulteren tot vlekken in het gezicht en zorgt ervoor dat je erg zult glimmen. In de zomer is het verstandig om een foundation te gebruiken op poederbasis. Dit zorgt voor een mat effect en zal minder snel verdwijnen dan een vloeibare foundation. De Pro Longwear Compact Foundation van MAC Cosmetics met een SPF 20 is een enorme aanwinst, want met een dekking die tot tien uur blijft zitten en een matte finish kun je deze natuurlijk niet missen. Voor €35,50 heb je deze al binnen. Het liefst dragen we natuurlijk helemaal geen foundation in de zomermaanden, maar dit is een prima alternatief!

Poeders

Een glowy bronzer is het beste ingrediënt voor een glowy summer skin. Een mooie bronzer met wat glitter is vaak al voldoende om je look af te maken. Het zonnetje maakt een blush onnodig, de rode gloed heb je van moeder natuur al cadeau gekregen! Een mooie aanvulling voor je make-up collectie is de Terracotta Powder van Flormar, voor maar €11,90! Je hebt de bronzer variant met een highlighter en de bronzer variant waarin een blush is verwerkt. Het is maar net wat je fijn vindt, beide hebben een mooi effect zonder oranje ondertoon. Ideaal dus!

Lippen

Voor de lippen worden lichte kleurtjes aangeraden. De Lipstick Naked Mattes van Freedom Pro hebben mooie lichte kleuren voor maar liefst €5,95! Deze kun je scoren bij Boozyshop of de Kruidvat. 

beauty
lifestyle
summerlook
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi