Touriya Haoud herkende ex Sylvie Meis niet
Touriya Haoud had geen idee dat Guillaume Zarka, haar nieuwe vlam, de ex van haar voormalig goede vriendin Sylvie Meis was toen ze hem leerde kennen.
 Dat vertelde Touriya aan Shownieuws.
“Ik dacht er niet over na”, zei Touriya over haar eerste ontmoeting met Guillaume, “een paar weken geleden”. “Hij kwam me wel bekend voor, maar ik kom zo veel mensen tegen.” Volgens Touriya had ook Guillaume geen idee dat hij met een voormalig goede vriendin van zijn ex aan het scharrelen was. “Pas na tien minuten viel het kwartje, ook bij hem. Toen hadden we al gezoend.”

Van een relatie is volgens Touriya nog geen sprake. Zij en haar vriendinnen hadden wel “een hele gezellige avond” bij Guillaume thuis.

Boekje open

De vermogende Fransman had in 2013 een relatie met Sylvie, die toen nog in scheiding lag met Rafael van der Vaart. Nadat zijn romance met Sylvie in de zomer van 2013 strandde, deed Guillaume een boekje open over de presentatrice. Hij vertelde onder meer dat hij al met Sylvie in bed lag voor hij haar naam wist.

Touriya is niet de eerste voormalige vriendin van Sylvie die met een ex van haar aanpapt. Sabia Engizek had jarenlang een relatie met Rafael van der Vaart. Sylvie is inmiddels weer gelukkig in de liefde, ze verloofde zich vorige maand met zakenman Charbel Aouad.
© ANP 2017
rafael van der vaart
sabia engizek
touriya haoud
sylvie meis
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi