Comedian Gad Elmaleh krijgt eigen Netflix-serie
Naast een eigen comedyserie komt er ook een nieuwe Engelstalige stand-up comedyshow van Elmaleh op Netlflix.
De Marokkaans-Franse comedian Gad Elmaleh krijgt zijn eerste originele comedyserie, getiteld 'Huge in France', evenals een Engelstalige stand-up comedyshow voor het wereldwijde web-streaming-netwerk Netflix.

De comedyserie is geïnspireerd op de levenscarrière van de comedian. De serie volgt Elmaleh's verhuizing van Frankrijk naar de VS. De comedian, die heel bekend is in Frankrijk, liet alles in Frankrijk achter zich "in een poging om opnieuw contact te maken met zijn vervreemde, comedy hatende, 16-jarige zoon in Los Angeles." 

Volgens het Amerikaanse tijdschrift Deadline is Elmaleh ook de uitvoerend producent van 'Huge In France'. Er worden 8 afleveringen gemaakt van de serie gemaakt van elk ongeveer 30 minuten. Zowel de comedyserie als de stand-up comedyshow staan gepland om in 2018 te worden uitgezonden via Netflix.

"Ik ben zo blij en geïnspireerd door deze mogelijkheid en kan niet trotser zijn om deel uit te maken van de Netflix-familie", zei Elmaleh. "Dit project is ongelooflijk persoonlijk voor mij, maar nog belangrijker, het heeft zo'n universeel thema dat ik niet kan wachten om het met de wereld te delen."

Elmaleh werkte in januari 2017 al samen met Netflix met zijn stand-up special 'Gad Gone Wild'.
gad elmaleh
netflix
serie
comedy
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi