Soundos bijna weggepest op Robinsoneiland
"De finale halen is de mooiste wraak die ik kan hebben".
Soundos El Ahmadi zat tijdens Expeditie Robinson 32 dagen op een Filipijns eiland en wist tot ieders verbazing de finale te halen. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. De cabaretière voelde zich vaak ontzettend eenzaam tussen de andere deelnemers.

"Ik zat in het begin in een groep waar ik me niet thuis voelde", vertelt Soundos in De Telegraaf. "Ik moest vechten voor mijn plek en werd ook echt buitengesloten en genegeerd. Ik heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld in een groep. Er waren een paar mensen die dachten dat ze boven anderen stonden en dat verpestte de sfeer." Het behalen van de finale voelt voor haar dan ook als wraak naar de andere Robinsons. "Ik hoef niets meer te bespreken als ik je naar huis heb gestuurd en van je heb gewonnen. De finale halen is de mooiste wraak die ik kan hebben."

De 36-jarige Soundos kreeg veel kritiek van kijkers, omdat ze geen blad voor haar mond neemt. "Begrijpelijk", zegt ze. Maar ze herkent zich niet helemaal in het beeld dat van haar is neergezet. "Al het kwetsbare is niet in beeld gebracht, huilen deed ik stiekem. Ik ben bijna weggepest, dan moet je vechten. Dat ik voor mezelf ben opgekomen en eerlijk was, heeft eerst tegen me gewerkt. Maar dat wordt nu wel gewaardeerd. Ik heb een grote mond, maar een klein hartje."
© ANP 2017
soundos el ahmadi
expeditie robinson
eenzaam
finale
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi