Boef mist optredens in binnen- en buitenland
Boef kwam deze week in opspraak omdat hij in een video drie vrouwen die hem hielpen, uitmaakte voor hoeren.
Muziekfestival Muze Misse in Oss heeft alsnog een streep gezet door het optreden van rapper Boef tijdens de editie van komende zomer. Ook diverse optredens in het buitenland gaan niet door, want GOfun Partyvakanties, het jongerenmerk van reisorganisatie Corendon, heeft de samenwerking met de rapper opgezegd.

Boef kwam deze week in opspraak omdat hij in een video drie vrouwen die hem hielpen, uitmaakte voor hoeren. Later maakte hij nog meer mensen boos toen hij alle vrouwen in clubs met alcohol en korte rokjes hoeren noemde. Na veel ophef bood hij zijn excuses aan.

De organisatie van Muze Misse neemt na een worsteling afstand van de uitspraken van de rapper en gaat op zoek naar een vervanger, aldus een verklaring. Het festival vindt plaats op 1 juli en er worden ongeveer 6000 mensen verwacht. Onder andere Golden Earring en Roxeanne Hazes staan op het programma.

Boef zou komende zomer ook op diverse vakantiebestemmingen van GOfun optreden, maar die optredens gaan niet door. "Na een gesprek met Boef en zijn management hebben we in gezamenlijk overleg besloten om de samenwerking tussen rapper Boef en GOfun te beëindigen", meldt de organisatie van jongerenreizen. "Vanwege de recente uitspraken van Boef lijkt het beide partijen beter om de samenwerking te staken." GOfun organiseert partyvakanties naar bestemmingen als Chersonissos in Griekenland, Sunny Beach in Bulgarije en Lloret de Mar in Spanje.
© ANP 2018
boef
optredens
binnenland
buitenland
afgezegd
opgezegd
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi