French Montana wil het Marokkaans onderwijs helpen (video)
De rapper French Montana is benoemd tot ambassadeur van Global Citizen en zal naar Marokko reizen om in het onderwijssysteem te investeren.
De in Marokko geboren rapper French Montana werd vorige week tijdens een ceremonie in New York benoemd tot ambassadeur van Global Citizen, een internationale organisatie die arme mensen helpt. Hij is de eerste rapper die deze erkenning krijgt.

French Montana is een beroemde rapper, producer en ondernemer, maar er is een ander facet van French Montana dat velen niet kennen. De artiest is ook bekend om zijn filantropische werk. Terwijl hij bijvoorbeeld in Oeganda de videoclip van zijn single "Unforgettable"  filmde, hielp hij een ziekenhuis bouwen dat honderden duizenden mensen helpt. Dit is éen van de vele acties waarom hij de officiële aanduiding kreeg van Global Citizen-ambassadeur. 

Volgens het Amerikaanse tijdschrift TMZ zal French Montana binnenkort naar Marokko reizen om in het onderwijs in Casablanca te investeren. De rapper zal computers en boeken doneren, een kunstprogramma opzetten, helpen bij de bouw van een faculteit en trainingen voor docenten en begeleiding voor ouders opzetten.YouTube link
marokko
french montana
global citizen
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi