Colombiaanse filmploeg in Marokko om een telenovela te schieten
Een Colombiaanse filmploeg, bestaande uit 39 personen, reisde zaterdag naar Marokko om de tv-serie 'María Magdalena' te filmen.

"María Magdalena", bestaande uit zestig afleveringen, wordt een maand lang geschoten in Marrakech, Ouarzazate en Erfoud. De filmploeg van het Colombiaanse productiebedrijf Teleset SAS omvat enkele van de beste filmsterren van Colombia, zoals María Fernanda Yepes, Manolo Cardona en Andrés Parra.

Teleset SAS, een van de grootste onafhankelijke producenten in Colombia, produceert een breed scala aan Spaanse programma's die gericht zijn op het gehele Latijns-Amerikaanse publiek en het Spaanssprekende publiek in de Verenigde Staten, meldt het Marokkaanse persbureau MAP. Naast Marokko zal de serie, gefilmd door Sony Pictures Television Latin America en Dopamine (Mexico), ook worden opgenomen in een aantal Colombiaanse steden zoals La Guajira, Chia en Bogotá.

Deze serie over de figuur María Magdalena, herschept het leven van een gepassioneerde en onafhankelijke vrouw die opgroeide in een complexe samenleving, gedomineerd door mannen.

marokko
telenovela
colombia
filmploeg
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi