Saad Lamjarred mag weer naar Marokko
Saad Lamjarred zal de komende dagen naar Marokko reizen, hij mag eindelijk Frans grondgebied verlaten.

Saad Lamjarred kondigde gisteren via zijn Instagram aan dat hij snel zal terugkeren naar Marokko. Een terugkeer die is toegestaan door de onderzoeksrechter die de popster heeft gemachtigd om het Franse grondgebied te verlaten.

"Saad Lamjarred kan gaan waarheen hij wil, omdat hij het Franse grondgebied van de onderzoeksrechter mag verlaten", vertelde Lamjarred's Franse advocaat Eric Dupont-Moretti aan H24Info. "De terugkeer van Lamjarred is niet illegaal", drong Moretti aan, waarmee hij critici het zwijgen wilde opleggen die zeiden dat Lamjarred de Franse justitie ontvlucht.

Ter herinnering, Saad Lamjarred werd vastgehouden in de Fleury-Merogis gevangenis sinds 27 oktober 2016 naar aanleiding van de beschuldiging van verkrachting, ingediend door de Franse Laura Prioul. Op 13 April 2017 kwam hij op vrije voeten, maar wel met een enkelband. De enkelband werd in oktober 2017 verwijderd, maar Lamjarred mocht het Franse grondgebied niet verlaten. Dit mag hij nu van de onderzoeksrechter dus wel. De rechtszaak loopt wel nog steeds, dus hij zal wel weer terug moeten naar Frankrijk.

marokko
saad lamjarred
toestemming
frans
grondgebied
verlaten
verkrachting
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi