Saad Lamjarred's vermeende slachtoffer spreekt zich uit in Franse media
Het vermeende slachtoffer van Saad Lamjarred heeft de Franse media over de verkrachting en de nasleep ervan verteld.
Laura Prioul verklaarde aan BFMTV dat haar leven een constante strijd is sinds ze een klacht indiende tegen de Marokkaanse popzanger Saad Lamjarred, zoals blijkt uit de aanvallen op haar op sociale media, schrijft Moroccoworldnews.

Het vermeende slachtoffer beweert dat ze te maken had met haatdragende opmerkingen die haar dagelijks als de slechterik van het verhaal neerzetten: "Ze zeggen dat ik het voor geld heb gedaan, dat ik hem in de val heb gelokt en dat ik het voor de roem heb gedaan", legde ze uit.

Prioul deed haar verhaal ook bij de "C'est Que de la Télé"-show op het Franse kanaal C8. In een video getweet door de show praat zij over de nacht toen de verkrachting naar verluidt plaatsvond.

"Ik probeerde terug te vechten ... maar hoe meer ik vocht, hoe meer klappen ik kreeg", zei Prioul.

In een ander videofragment geeft Prioul aan dat zij en haar familie ernstige doodsbedreigingen hebben gehad die haar beletten in bepaalde gebieden in Frankrijk te werken uit angst. Het vermeende slachtoffer zei echter dat de dreigementen of het cyberpesten haar niet stoppen om over haar zaak te praten.

Prioul zei dat het niet alleen om haar gaat, maar dat het in de eerste plaats gaat om alle vrouwen die soortgelijke beproevingen hebben meegemaakt.
saad lamjarred
aanranding
slachtoffer
frankrijk
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi