Nasrdin Dchar maakt voorstelling over trouwen
Acteur Nasrdin Dchar gaat volgend seizoen weer het theater in met een nieuwe solovoorstelling.
Na zijn veelgeprezen DAD komt hij met een nieuwe solovoorstelling, JA. In het stuk neemt Dchar zijn huwelijk onder de loep.

"In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op zeven trouwen", stelt de acteur. "Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten." Dchar neemt het publiek in JA mee naar het feest, maar ook naar de voorbereidingen achter de schermen: het samenstellen van de gastenlijst en het menu en alle vragen die daarbij komen kijken. Maar hij gaat ook in op de diepere vragen rond zo'n belangrijke verbintenis: "Wat maakt een huwelijk tot een goed huwelijk? Hoe begrijp je de ander en hoe maak je jezelf begrijpelijk?"

De regie is in handen van Floris van Delft, die ook aan de voorstelling mee schrijft. De kaartverkoop start op 1 mei. De première van JA is op Valentijnsdag 2019 in de Stadsschouwburg Amsterdam. Daarna volgt een tournee van 75 voorstellingen door het hele land, maakten theaterbureaus De Mannen en Wat We Doen dinsdag bekend.
© ANP 2018
nasrdin dchar
solovoorstelling
theater
trouwen
ja
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi