Ramadan: 2M onthult de programmering
Op het menu: humor, drama en de verborgen camera.
Elk jaar is er een race aan de gang voor het meest vermakelijke tv-programma in de maand Ramadan. 2M heeft zojuist haar programmering onthuld voor de heilige maand en belooft, zoals gewoonlijk, humor, bericht Lefr360.

Twee series zullen tijdens Ramadan worden uitgezonden op het kanaal: Hay L'Bahja en Ouchen. De eerste vertelt het verhaal van drie families die een vredig leven leiden in de medina van Marrakech tot de dag dat een projectontwikkelaar aanbiedt om hun huizen te kopen voor een geldbedrag dat heel aanlokkelijk is. De tweede is gericht op twee clans die aan een spannende speurtocht beginnen.

Dat is niet alles. Het publiek wordt ook getrakteerd op humoristische series, zoals "Kabour en Lahbib", die elke dag om 20:30 uur (Marokkaanse tijd) worden uitgezonden. Maar ook "Wlad Ali", een serie waaraan drie leden van de groep "Humouraji" deelnemen.

Marokkanen kunnen ook een verborgen camera programma bekijken, geregisseerd door de animator Rachid Allali en getiteld "Rachid b Laâlali", elke dag om 19:35 uur (Marokkaanse tijd).
marokko
2m
ramadan
programmering
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi